Waarom een goede make-up spiegel belangrijk is

RSS
Waarom een goede make-up spiegel belangrijk is

Vrouwen besteden dagelijks steeds meer aandacht aan hun make-up. Mede dankzij tutorials op YouTube en toegang tot professionele tips & tricks op het internet, kunnen we thuis steeds vaker zelf een prachtige make-up look creëren. Niet zo gek dus dat er steeds meer vraag is naar (professionele) make-up spiegels, want met de juiste spiegel wordt het maken van de mooiste looks een stuk gemakkelijker. 

Waarom een make-up spiegel?

Met een goede make-up spiegel verkrijg je een goed beeld van je gezicht, zodat je nauwkeuriger je make-up kunt aanbrengen. Maar een make-up spiegel is meer dan alleen handig voor het contouren van je gezicht of het trekken van een strakke eyeliner. Het is ook nog eens handig voor bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen of aanbrengen van je gezichtsverzorging.

Make-up spiegels zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus goed om voor de aanschaf na te denken over waar jij de spiegel wilt plaatsen, waarvoor jij de spiegel wilt gebruiken, moet de spiegel gemakkelijk mee te nemen zijn en moet de spiegel licht en/of een vergrootspiegel bevatten?

Spiegel met verlichting

Als je een professionele make-up artiest vraagt naar zijn of haar tips voor een goede make-up look, dan zullen ze gegarandeerd zeggen: ‘werk bij goed (dag)licht’. Helaas heb je niet altijd direct daglicht om je in op te maken. In dit geval is LED verlichting het beste alternatief. Maar ook de locatie van de lichtbron is cruciaal voor het mooi aanbrengen van je make-up. De juiste lichtinval is het licht dat gelijkmatig van de voorkant op je gezicht valt. Zo voorkom je een vertekend beeld van je gezicht en schaduwen.

Onze favorieten:

Bij Luxury Palace verkopen wij de mooiste en handigste make-up spiegels. In ons brede assortiment zal je zeker vinden waar je naar zoekt. Onze favorieten?

  • Al onze kaptafels worden geleverd inclusief spiegel en LED lampen. Zo heb je niet alleen een goede spiegel om je make-up te doen, maar ook genoeg opbergruimte voor je beautyproducten. Ga bijvoorbeeld voor Hollywood kaptafel La Cinderella XL. Deze kaptafel heeft een spiegel met dimbare LED lampen en 7 ruime lades.
  • Heb je niet genoeg ruimte voor een kaptafel, maar kan je wel een staande spiegel kwijt? Ga dan voor een Hollywood Spiegel XL, verkrijgbaar in wit, zwart of zonder kleur. Ook deze spiegel bevat dimbare LED verlichting en kan gemakkelijk aan een wand bevestigd worden.
  • Ben je op zoek naar een kleine make-up spiegel, die je gemakkelijk kan verplaatsen? Dan is de Hollywood make up spiegel met ingebouwde led licht wellicht iets voor jou. Deze spiegel is kleiner qua formaat en bevat een mini 10x vergrotende spiegel, welke draaibaar is. Deze spiegel is ideaal voor thuis, maar ook makkelijk mee te nemen op reis.
  • Heb je al een kaptafel, maar ben je nog op zoek naar een kleine en staande vergrootspiegel voor erbij? Dan is deze staande vergrootspiegel Deze spiegel is aan één kant een 3x vergrotende spiegel en de andere kant een normale spiegel.

Nächster Beitrag Vorheriger Beitrag

  • Luxury Palace