Een kaptafel met strass stenen, diamonds, crystals. Een echte luxe beauty beleving.

RSS
Een kaptafel met strass stenen, diamonds, crystals. Een echte luxe beauty beleving.

Vrouwen spenderen gemiddeld 55 minuten per dag achter de spiegel. Dit is per jaar ongeveer 335 uur, oftewel twee volle weken. Een kaptafel is hierbij dan onmisbaar voor elke dame en is de behoefte ernaar groter geworden door de jaren heen. Maar hier stopt het niet, want dit meubelstuk mag ook een luxe uitstraling hebben. 

Hollywood look

In Amerika zijn kaptafels met licht al jaren bekend. Celebrities zoals Kylie Jenner en Kim Kardashian plaatsen dagelijks selfies en hierop is weleens te zien hoe zij zich opmaken achter de kaptafel. In Hollywood films zoals Moulin Rouge met vrouwelijke hoofdrolspeelsters speelde de kaptafel zelfs een grote rol. Zodra de vrouw achter een kaptafel gaat zitten ontstaat er een magische Hollywood gevoel en voel je je bijna zelf een echte ster. Jezelf opmaken hoeft dus niet een alledaagse taak meer te zijn maar een luxe beauty moment voor jezelf achter een mooie Hollywood kaptafel.  

Kaptafels met Crystals

Bij Luxury Palace versterken wij deze Hollywood gevoel door aan onze kaptafels net wat extra glamour toe te voegen. Strass stenen, diamonds, kristallen, glazen steentjes, hoe je het maar ook wilt noemen, de kaptafels uit de Crystal Collectie bijvoorbeeld bevatten echte glas steentjes welke verwerkt zijn in het spiegelglas van de kaptafel. In ons collectie vind je kaptafels met roze, witte of zwarte stenen. Genoeg keuze dus voor een glittery kaptafel!

Houd jij van roze, dan weet je vast en zeker dat de kaptafel Crystal Pink voor jou bedoeld is. Hou je het liefst neutraal maar met wel een vleugje glamour, dan is de kaptafel Crystal white de perfecte match. Of heb je toch liever een romantisch sexy sfeer in je beautyroom? Dan is de Crystal black jouw enige echte kaptafel. De kaptafels uit de Crystal Collectie zijn niet alleen extreem mooi maar ook erg handig. De kaptafels hebben namelijk ruime lades en zijn de led lampen dimbaar middels de verlichte led knop onderaan de spiegel. 

Het is dan ook niet verbazingwekkend als wij je vertellen dat vele bn'ers en celebrities al een Crystal Kaptafel van Luxury Palace in huis hebben staan.

Nächster Beitrag

  • Luxury Palace