Make-up dat de hele dag goed zit? Gebruik deze 3 tips!

RSS
Make-up dat de hele dag goed zit? Gebruik deze 3 tips!

Of je nou een hele dag een mondkapje op moet doen of je een avondje uit gaat, elke vrouw wilt dat haar make-up er altijd goed uit ziet. Zoals er gezegd wordt, een goed begin is het halve werk. Begin de dag goed en zorg ervoor dat vóórdat je je make-up aanbrengt, je een gereinigde huid hebt. Zie je huid als iets kostbaars wat je grondig moet reinigen na het dragen van make-up. En natuurlijk moet je de huid weer grondig reinigen bij het verwijderen van de make-up.

Vóór het aanbrengen van de make-up.

Na het reinigen van de huid is het erg belangrijk om de kwasten en beautyblenders te reinigen voordat je dit gebruikt. Schone kwasten en beautyblenders zorgen voor een mooiere look. Hierna is het belangrijk om je huid goed te hydrateren omdat make-up ervoor zorgt dat de huid een beetje uitdroogt. Een goede basis is de key to success! Een goede moisturizer zorgt voor een gehydrateerde huid. Voordat je in huis gaat verven gebruik je een primer, bij het aanbrengen is dit eigenlijk precies hetzelfde. Je gebruikt eerst een primer voor je je foundation aanbrengt want dit zorgt ervoor dat je make-up veel langer goed blijft zitten en dat je huid er stralend uit ziet!

Tijdens het aanbrengen van de make-up.

Nu de primer is aangebracht heb je een goede basis voor alle make-up die je aan gaat brengen. Zorg ervoor dat je de juiste foundation kleur hebt en breng je make-up altijd aan in goed daglicht of gebruik een spiegel met verlichting. De kaptafels van Luxury Palace hebben de juiste verlichting en zorgen er dus voor dat jij je make-up rustig kunt doen terwijl je zit achter de kaptafel. De kaptafels hebben verschillende maten en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Hiermee zie je duidelijk of je de goede foundation kleur gebruikt en wanneer je make-up too much is. Je kunt de foundation aanbrengen met de kwast of een beautyblender. Het ligt eraan wat jij zelf fijner vind om te gebruiken. Wanneer je de foundation en concealer hebt aangebracht is het belangrijk om dit af te werken met een translucent powder. Als je wilt dat je make-up de hele dag blijft zitten moet je dit goed afpoederen voor een mooiere finish.

Na het aanbrengen van de make-up.

Wanneer je alle make-up hebt aangebracht en je gezicht hebt gepoederd laat je dit even een paar minuten intrekken. Hierna kun je eventueel nog een setting spray gebruiken om de look stralend en shiny te maken. Hiermee creëer je een soort bescherming tegen bijvoorbeeld de regen maar ook tegen een mondkapje. Om jouw make-up look er zo goed mogelijk uit te laten zien is het belangrijkste om niet aan je gezicht te zitten. Het spreekt voor zich dat bacteriën op je handen niet veel goeds doen voor jouw make-up. Hierdoor blijft jouw make-up er beter uitzien en hiernaast ook de conditie van jouw huid.

Vorige post Volgende post

  • Luxury Palace