Make-up opbergen? 5 handige tips!

RSS
Make-up opbergen? 5 handige tips!

Of je nu een echte beautyfreak bent of niet, een groot deel van de vrouwen gebruikt make-up en die producten zal je ook ergens willen opbergen. Het liefst netjes opgeruimd en goed georganiseerd zodat je altijd precies weet waar je iets kunt (terug)vinden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te doen. Wij geven je vijf handige tips voor het opbergen van je make-up.

1.   Kaptafel met lades

Een kaptafel is een meubel met spiegel en lades om je beautyproducten (waaronder make-up) in op te bergen. Daarnaast is het ook de ideale plek om je dagelijks huidverzorging en make-up te doen. Kaptafels kunnen er echter al snel rommelig uit zien door producten, zoals make-up en make-up kwasten, die erop komen te staan. Dit is ook de reden dat alle kaptafels van Luxury Palace beschikken over opbergruimte in de vorm van lades. Wij hebben verschillende soorten en maten kaptafels, waarbij het ene model net wat meer lades heeft dan de ander. Zo heeft de Hollywood Kaptafel Glam Queen maar liefst 13 lades en beschikt de Hollywood Backstage kaptafel uitneembare ladevakken zodat je ook in de lade je make-up netjes kan organiseren.

2.   Make-up organizer

Een andere manieren om je make-up op te bergen is met behulp van speciale make-up organizers. Dit is (vaak een transparant) opbergsysteem met vakjes en lades waardoor je heel overzichtelijk je mascara, lippenstift, foundation, poeder, oogschaduw en andere make-up producten kunt organiseren en opbergen. Je hebt make-up organizers in verschillende soorten en maten. Onze Luxe make-up organizer is met 3 lades en 1 make-up separatie bak ideaal voor het opbergen van al je dagelijkse producten, zodat je deze altijd en snel bij de hand hebt.

3.   Make-up tasjes of beautycases

Ben jij veel onderweg en wil je ook dan je favoriete make-up producten bij de hand hebben? Dan is het voor jou wellicht handiger om je make-up op te bergen in make-up tasjes of beautycases. Zo hoef je niet elke keer wanneer je van huis vertrekt je make-up producten bij elkaar te zoeken. Maak je veel lange reizen? Dan is onze Mini Glam case perfect. Deze make-up koffer bevat 6 vakken om je beautyproducten in om te bergen, maar heeft tevens ook een spiegel met dimbare led lampen zodat je altijd een goede make-up spiegel bij de hand hebt.

4.   Make-up kwasten

Naast je make-up heb je waarschijnlijk ook nog make-up kwasten die je wilt opbergen. Wist je dat je hiervoor ook speciale organizers hebt? De Brushes & Blenders Organizer is hiervoor ideaal. Zo heb je ze niet alleen handig geordend, maar houd je ze ook schoon en stofvrij.

5.   Recycle bruikbare spullen

Naast speciaal voor make-up gemaakte organizer, kun je natuurlijk ook andere spullen gebruiken om je make-up in op te bergen. Wellicht heb je thuis nog mooie dozen, bakken, mokken, vazen of etagères staan die je amper gebruikt. Ook deze spullen kun je makkelijk gebruiken om je make-up in op te bergen.

Hoe berg jij nu je favoriete make-up producten op?

Vorige post Volgende post

  • Luxury Palace