Ruilen en retourneren

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je het product terug wilt sturen. We vragen alvorens je een product terug wilt sturen, altijd eerst contact met ons op te nemen via sales@luxurypalace.nl

Voor pakketten welke via PostNL/DHL/DPD naar je verzonden zijn geldt het volgende:

Na aanmelding van de retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen. Je ontvangt van ons per e-mail het retouradres en stuur je het pakket op jouw kosten retour naar ons. Het product dient ongebruikt te zijn en in originele verpakking te zitten met de bijbehorende bescherming materialen.

Voor pakketten welke via een andere transporteur zijn verzonden geldt het volgende:

Je dient je retour aan te melden via sales@luxurypalace.nl. Hierna zal het pakket binnen 5 werkdagen worden opgehaald door onze transporteur. De kosten voor het retourneren van de pakketten via onze transporteur zijn €22,50. Dit bedrag zal in rekening worden doorbelast aan de klant. Het is ook mogelijk de pakketten zelf en kosteloos terug te brengen naar ons magazijn, mits er van te voren overleg is geweest.

Het product dient ongebruikt en ongemonteerd te zijn en in originele verpakking te zitten met de bijbehorende bescherming materialen. Tevens dient het product compleet en onbeschadigd te zijn. Indien dit niet het geval is, zullen de kosten worden door belast naar de klant.

Wanneer het om een retour van een complete order gaat krijg je het volledige orderbedrag inclusief transportkosten/verzendkosten terug. De kosten voor de retour zending is voor je eigen rekening. Wanneer het om een deel van de bestelling gaat wat retour gestuurd wordt dan krijg je enkel dat bedrag terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terug storten op je rekening.

Ruilen

Om je product te ruilen kan je een e-mail sturen naar sales@luxurypalace.nl. Het is van belang dat je in deze mail aangeeft welk product je wilt ruilen en voor welk product je deze wilt vervangen. Wij nemen je e-mail binnen 3 werkdagen in behandeling met verdere instructies.