Een kaptafel: de plek voor je dagelijkse beauty routine

RSS
Een kaptafel: de plek voor je dagelijkse beauty routine

Bijna elke vrouw gebruikt wel make-up. De ene wat meer dan de ander. Een eigen plek in huis waar je jouw make-up, huidverzorging en styling tools kunt opbergen en waar je je tegelijkertijd ook kunt klaarmaken voor een nieuwe dag, dat is de droom van elke beauty liefhebber. Wat zo’n plek helemaal afmaakt? Een kaptafel.

Wat is een kaptafel?

Kaptafel, make-uptafel, toilettafel. Er wordt vaak hetzelfde mee bedoeld, namelijk een meubel met spiegel en lades om je beautyproducten of toiletartikelen in op te bergen en je huidverzorging, make-up en/of haar aan te doen. ‘s ochtends als je wakker wordt en de dag wilt beginnen of ‘s avonds om je klaar te maken voor je nachtrust of wellicht voor een feestje. Met een kaptafel creëer je een beauty experience thuis en wordt jouw beauty ritueel echt glamorous.

Waarom een kaptafel?

Houd jij van een opgeruimde ruimte of ben je juist altijd je favoriete make-up of beautyproducten aan het zoeken? Dan heb je een goede reden voor het aanschaffen van een kaptafel. Met een kaptafel creëer je een plek waar je al je beautyproducten kunt opbergen en wanneer je dit goed organiseert en indeelt, kun je snel de juiste producten terugvinden. Naast dat een kaptafel een praktisch meubel is, is het ook nog eens een trendy eyecatcher voor in je interieur of de plek waar jij jezelf even kunt terugtrekken voor de nodige me-time.

Tips voor het kopen van de juiste kaptafel voor jou

Een kaptafel heb je in verschillende stijlen, maten, materialen, kleuren en met veel verschillende (futuristische) functionaliteiten. Er is dus voor ieder wat wils. Wil jij een kaptafel aanschaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer. De volgende tips helpen je bij het maken van een keuze.

1. Kies de juiste plek

  Er zijn een aantal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen. In welke ruimte wil je de kaptafel plaatsen? Waar trek jij je het liefst terug? Hoeveel ruimte heb je voor een kaptafel? Wat is de stijl van de ruimte waar de tafel komt en past de kaptafel bij je huidige interieur? Zo is onze Hollywood Backstage Vanity verkrijgbaar in wit, zwart zilver en roze, maar we hebben ook kaptafels van glas

  2. Genoeg opbergruimte

   Een andere belangrijke vraag, wellicht wel de belangrijkste, is de hoeveelheid opbergruimte die je nodig hebt. Als je ontzettend veel beautyproducten hebt, dan is een kaptafel met één lade niet de juiste tafel voor jou. Ga dan voor een tafel met meerdere lades, zodat je ook voor toekomstige aankopen nog ruimte hebt. De kaptafels uit onze Glam Queen Collection hebben bijvoorbeeld 13 lades.

   3. Multi-functioneel

    Ben jij op zoek naar een kaptafel waarmee je echt een beauty experience thuis kunt creëren en meer heeft dan alleen een goede spiegel en genoeg opbergruimte? Bij Luxury Palace zijn alle kaptafels met verlichting, ingebouwde stopcontacten en USB poorten, maar de Glam Queen kaptafels gaan nog een stapje verder met speakers aan beide zijden en een bluetooth systeem. Zo kan je tijdens het klaarmaken jouw favoriete muziek beluisteren, wat je dagelijkse beauty routine een extra boost geeft.

    Waarom een kaptafel met licht?

    Als je gek bent op make-up, dan weet je dat goed licht cruciaal is. Bij verkeerd licht kan je jouw make-up verkeerd aanbrengen of juist te veel make-up gebruiken en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast geeft een kaptafel met licht echt een glamourous Hollywood gevoel en heb je altijd voldoende licht, ook op donkere dagen of in de avond. 

    Volgende post

    • Luxury Palace