Maak je backstage set-up compleet met de exclusieve kaptafels van Luxury Palace!

Ben je op zoek naar de ultieme Hollywood-ervaring voor artiesten, influencers of modellen? Onze kaptafels brengen de glamour van de rode loper rechtstreeks naar jouw evenement. Met perfecte verlichting voor het aanbrengen van make-up en verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en roze, voegt Luxury Palace een vleugje elegantie en luxe toe aan elke backstage-omgeving.

Backstage set-up Hollywood Backstage Zwart (kaptafel verhuur)

Waarom kiezen voor de kaptafels van Luxury Palace?

Hollywood-sfeer
Onze kaptafels zijn ontworpen om een echte Hollywood-sfeer te creëren. Met hun stijlvolle design en verfijnde afwerking brengen ze een vleugje glamour en elegantie naar jouw evenement. Laat artiesten en modellen zich als sterren voelen terwijl ze zich voorbereiden op hun optreden.

Perfecte belichting
Dankzij de geïntegreerde verlichting bieden onze kaptafels de ideale omgeving voor het aanbrengen van make-up. De heldere en verstelbare verlichting zorgt voor een professionele setting waarin elke artiest zijn of haar beste look kan creëren.

Kleurenvariatie
Onze kaptafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij de stijl en uitstraling van jouw evenement. Of je nu kiest voor klassiek zwart, tijdloos wit of een gedurfde roze tint, Luxury Palace heeft de kaptafel die bij jouw visie past.

Functionaliteit en comfort
Naast het oogstrelende ontwerp zijn onze kaptafels ook praktisch in gebruik. Ze bieden voldoende ruimte voor make-upbenodigdheden en hebben handige opbergvakken om alles georganiseerd te houden. Artiesten kunnen zich ontspannen en comfortabel voorbereiden op hun optreden.

Voeg een vleugje luxe toe aan jouw backstage-ervaring met de kaptafels van Luxury Palace. Onze deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kaptafels die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen.

Wacht niet langer! Maak een statement met de Hollywood-sfeer en de perfecte verlichting van Luxury Palace. Neem vandaag nog contact met ons op via info@luxurypalace.nl om jouw kaptafels te reserveren of voor meer informatie.

Laat jouw artiesten schitteren met de ultieme backstage-ervaring!

Backstage set-up Hollywood Backstage Zwart (kaptafel verhuur)Backstage set-up Hollywood Backstage spiegel staand (kaptafel verhuur)